Colorado Avalanche kaatoi viime yönä Winnipeg Jetsin maalein 6-3. Voiton myötä Colorado etenee NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle otteluvoitoin 4-1.

Ratkaisevassa voitossa Coloradon suurin sanakri oli Mikko Rantanen. Hän oli joukkueensa paras pistemies tehoilla 2+1.

Kolmannen erän alussa Rantanen iski ottelun voittomaalin. Hänet oli unohdettu vapaaksi maalin eteen, josta hän ohjasi Devon Toewsin viivalaukauksen sisään.

Ei kulunut kuin neljän minuuttia, kun Rantanen heilutti maaliverkkoja toistamiseen. Hän pääsi nautiskelemaan Nathan MacKinnonin namupassista suorasta hyökkäyksestä.

Viidessä pudotuspeliottelussa Rantanen on nyt kerännyt hirmutehot 2+7=9. Hän on pudotuspelien pistepörssin jaetulla kakkossijalla.