Mestis-seura RoKi on vapauttanut viime kaudesta saakka joukkueen päävalmentajana toimineen Sakari Salmelan tehtävistään.

RoKin kausi on alkanut nihkeästi. Se on voittanut viidestä ottelusta yhden ja kerännyt kaikkiaan kolme pistettä.

– Urheilullinen menestyksemme on ollut heikkoa, emmekä ole tilanteeseen tyytyväisiä. Sakari Salmela on tänään aamulla vapautettu päävalmentajan tehtävästä. Emme valitettavasti ole edenneet suunnitelmiemme mukaisessa tahdissa joukkueen osalta, ja palataksemme raiteille tilanne edellytti nyt sen keskeisimmän tekijän, eli joukkueen päävalmentajan vaihdon. Muutos on aina mahdollisuus uuteen, RoKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Heikkilä kertoo seuran tiedotteessa.

RoKin uutena päävalmentajana aloittaa torstaista lähtien Mikko Sirento-Manninen, 34. Hänen sopimuksensa kattaa tämän sekä ensi kauden.

Sirento-Manniselle RoKi on tuttu seura, nimittäin hän toimi joukkueen apuvalmentajana kaudet 2021-23. Nyt hän palaa seuraan uudessa roolissa. Sirento-Manninen toimi Liigassa HPK:n apuvalmentajana viime kauden sekä tämän kauden alun, mutta sai päävalmentaja Matias Lehtosen kanssa potkut tämän viikon maanantaina.

– Miksan kanssa olemme puhuneet mahdollisesta päävalmentajan tehtävästä jo hänen edellisen RoKi-pestinsä aikana, joten asia ei tullut kummallekaan osapuolelle uutena. Hänellä oli iso rooli valmennuksessa jo kahdella pronssiin päättyneellä kaudella. Tiedämme miehen kyvyt ja kovan motivaation tähän tehtävään, joten päätös uudesta päävalmentajasta tuli helposti, RoKin toimitusjohtaja Janne Hyvärinen kertoo.

RoKi pelaa ensimmäisen ottelunsa Sirento-Mannisen komennossa Jokereita vastaan Nordiksella perjantaina.

RoKi Hockey

@rokihockey
RoKi Hockey Oy:n hallitus on torstaina 26.9.2024 päättänyt vapauttaa Sakari Salmelan RoKin päävalmentajan tehtävästä.

🔗 Lue uutinen: rokihockey.fi/seura/ajankoht…

#RoKi #Mestis #LätkässäLappiin

LUE MYÖS