Liigassa tällä kaudella puolivälieriin saakka edennyt Ilves on julkaissut kaksi pelaajasopimusta.

Tamperelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt sopimuksiin puolustaja Niko Peltolan sekä hyökkääjä Erik Ahopellon kanssa. Molempien sopimukset ovat 1+1-vuotisia.

– Halusin jäädä Ilvekseen, ja oli todella hienoa, että seurakin halusi pitää minut täällä. Joukkue on täynnä urallaan eteenpäin meneviä pelaajia, ja pelaamme sellaista jääkiekkoa, jota on kiva pelata. Virheitä ei tarvitse pelätä, ja ratkaisuja saa ja pitää yrittää, Peltola kommentoi Ilveksen verkkosivuilla.

Myös tällä kaudella Ilveksen liigaryhmään Mestiksen Kooveesta noussut Ahopelto oli luonnollisesti innoissaan tuoreesta sopimuksesta.

– Todella hyvät fiilikset on sopimuksesta – seuran tarjottua jatkoa ei päätöstä tarvinnut kauan miettiä. Kulunut kausi oli henkilökohtaisesti hyvä, ja kehitystä tuli edellisiin kausiin verrattuna paljon. Ilvekseen oli helppoa liittyä kesken kaudenkin, sillä joukkue on täynnä hyviä tyyppejä, Ahopelto sanoi.

Ilveksen joukkueen rakennus on hyvällä mallilla jo tässä vaiheessa vuotta, sillä joukkueella on koossa peräti 25 pelaajasopimusta.