KooKoo on pelannut kuluvalla harjoituskaudella kolme harjoitusottelua, joista se on kairannut yhden voiton. Se hävisi tshekkiseura HC Motor Ceske Budejovicelle 0-3, sitten joukkue kukisti HC Plzenin 5-1 ja viimeksi tuli niukka maalin tappio Jukureille numeroin 2-3.

Kahdessa viimeisemmässä kamppailussa KooKoolla on ollut kasassa hyökkäystrio, joka sisältää kaksi kokenutta Liiga-konkaria sekä yhden nuoren tulevaisuuden lupauksen. Otto Paajanen ja Ville Leskinen ovat saaneet ketjun kolmanneksi lenkikseen 18-vuotiaan Jesse Nurmen.

Kun kolmikko lyötiin yhteen, Nurmi onnistui heti maalinteossa. Jukureita vastaan Nurmi syötti joukkueensa molemmat maalit, joista vastasi Paajanen. Näin ollen Nurmi on kerännyt kahteen otteluun pisteet 1+2.

– On ollut kyllä mukava pelata kahden kokeneen pelurin kanssa, meillä on ollut hyvä tasapaino kentässä, Nurmi kertaa KooKoon verkkosivuilla tiistaina julkaistussa otteluennakossa.

– Hyvä fiilis ollut nyt näistä peleistä henkilökohtaisesti ja joukkueen sisällä on kokoajan sellainen hyvä pöhinä, Nurmi jatkaa.

Nurmi on New York Islandersin 4. kierroksen varaus (#113) tämän kesän varaustilaisuudesta. Hänellä on KooKoon kanssa sopimus kevääseen 2025 saakka. Liigassa hän on tähän mennessä päässyt pelaamaan kymmenen runkosarjaottelua (0+1) ja yhden pudotuspelin.

KooKoo kohtaa keskiviikkona harjoitusottelussa HPK:n kotiluolassaan. Nurmi-Paajanen-Leskinen jatkaa tuossakin ottelussa yhdessä. Nyt se on nostettu myöskin kolmosketjusta joukkueen ykkösnyrkiksi.