NHL:n kesän halutuimpiin vapaisiin hyökkääjiin lukeutunut Jake Guentzel jätti Carolina Hurricanesin ja solmi vapaana agenttina 63 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Tampa Bay Lightningin kanssa.

Seuralegenda Steven Stamkosin saappaisiin hankittu Stanley Cup -voittaja on nyt paljastanut suurimmat intressinsä siirrolleen Lightningiin.

– Kaikki seurassa tietävät, kuinka voitetaan. Seurassa on voittamisen kulttuuria ja mielestäni meillä on edelleen täydet mahdollisuudet voittaa mestaruus, Guentzel kertoo NHL:n kotisivuilla.

Lightning voitti Stanley Cupin vuosina 2020 ja 2021 ja eteni finaaleihin vielä keväällä 2022. Tämä vakuutti Guentzelin joukkueen iskukyvystä parista ”välivuodesta” huolimatta.

– Joukkueessa on paljon huipputason pelaajia ja se on uskomaton mahdollisuus minulle ja perheelleni päästä uuteen ympäristöön omilla ehdoillamme.

Guentzel myöntää siirron Pittsburgh Penguinsistä Hurricanesiin viime siirtotakarajalla olleen haastava kokemus.

– Viime kausi oli todella erilainen itselleni loukkaantumisen sekä treidin myötä, mutta opin siitä myös paljon. Olen todella innoissani mahdollisuudesta lähteä uuteen kauteen Tampan kanssa ja katsoa, miten saamme homman toimimaan yhdessä huippuyksilöiden kanssa, Guentzel ennakoi tulevaa.

Tähtihyökkääjä uusi sopimus pitää miehen Lightningissa seuraavan kuuden kauden ajan.

LUE MYÖS: