Kiekko-Espoo on vahvistanut rivejään kahdella kanadalaishyökkääjällä.

Seura tiedottaa, että Cameron Hillis siirtyy joukkueeseen yksivuotisella sopimuksella ja Peter Quenneville puolestaan kaksivuotisella sopimuksella.

Hillis, 24, siirtyy Espooseen ECHL-seura Indy Fuelista, jossa hän kirjautti viime kaudella 54 otteluun tehopisteet 18+43=61. Hillis on Montreal Canadiensin 3. kierroksen varaus (#66) kesältä 2018 ja hän on pelannut urallaan yhden ottelun NHL:ssä.

– Hillis vahvuuksillaan täydentää hyvin Kiekko-Espoon keskushyökkääjä osastomme ”kokonaiskemiaa” alkavalla kaudella. Hän on todistanut tasonsa tehokkaana OHL ja ECHL-pelaajana ja nyt on aika ottaa seuraava kehitysaskel uralla, kommentoi Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits seuran tuoretta pelaajahankintaa.

Quenneville, 30, edusti kaksi edelliskautta Storhamaria Norjassa. Viime kaudella hän voitti Norjan mestaruuden sekä koko sarjan maali- ja pistepörssin mättämällä 43 runkosarjaotteluun tehopisteet 33+39=72. Pudotuspeleissä hän iski 14 otteluun pisteet 10+6=16. Quenneville on nähty Liigassa myös kaudella 2017-18, jolloin hän piipahti SaiPan riveissä. Tuolloin hän merkkautti yhdeksään otteluun tehot 3+1.

– Peterillä on tuloksentekijänä jo vankat näytöt Euroopan kaukaloista. Laukaus on tarkka ja terävä. Hän on saavuttanut 30 maalin rajapyykin Tanskan ja Norjan liigoissa sekä myös Saksan DEL2 tasolla, kommentoi Hirschovits.

LUE MYÖS