KooKoo on tehnyt kolmen kuukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Kalle Loposen kanssa. Sopimukseen sisältyy myös optio loppukaudesta.

Loponen, 23, on KooKoolle entuudestaan tuttu mies. Hän edusti seuraa kausilla 2021-23. Loponen on pelannut KooKoossa kaikkiaan 74 ottelua tehopistein 3+12=15.

Viime kaudella Loponen kiekkoili Ruotsin Allsvenskanissa, jossa hän edusti ensin Västerås IK:ta 37 ottelussa tehoin 4+2. Loppukausi sujui Djurgårdens IF:n riveissä, jossa tilille kertyi kahdeksan runkosarjaottelua pistein 2+2 sekä 12 karsintaottelua tehoin 1+4.

– Kalle esitti keväällä 2023 KooKoon paidassa erittäin vahvoja otteita ja sai viime kaudella hyviä kokemuksia perinteikkäissä ruotsalaisseuroissa, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

KooKoolle puolustajan hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun joukkueen runkopuolustaja Ari Gröndahl on loukkaantumisen vuoksi sivussa peleistä pitkälle talveen asti.

– Gröndahl on sivussa peleistä vielä kuukausia ja useampia U20-puolustajiamme on suorittamassa varusmiespalvelusta, joten Kalle on meille tässä kohtaa erittäin tervetullut vahvistus, Kultanen sanoo.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
𝙏𝙚𝙧𝙫𝙚𝙩𝙪𝙡𝙤𝙖 𝙩𝙖𝙠𝙖𝙞𝙨𝙞𝙣 𝙆𝙖𝙡𝙡𝙚! 🔥

"Kalle esitti keväällä 2023 KooKoon paidassa erittäin vahvoja otteita ja sai viime kaudella hyviä kokemuksia perinteikkäissä ruotsalaisseuroissa."

📝 kookoo.fi/artikkelit/kal…

#yksijoukkue #liiga
kookoo.fi

Kalle Loponen palaa oranssimustiin

LUE MYÖS