Yhdysvaltalaissentteri Patrick Curry on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen KalPan kanssa.

28-vuotias Curry siirtyy kuopiolaisseuraan Pohjois-Amerikan farmisarjasta ECHL:stä Kansas City Mavericksin joukkueesta. 178-senttinen hyökkääjä mätti viime kaudella 72 runkosarjaottelussa hurjat tehopisteet 39+48=87. Curry oli koko sarjan toiseksi tehokkain pelaaja.

Curryn vyöllä on myös yli 100 AHL-ottelua Iowa Wildin sekä Grand Rapids Griffinsin riveistä. Hän toimi Bostonin yliopiston kapteenina kaudella 2019-20.

– Halusimme Patrickin KalPaan jo viime vuoden siirtorajalla ja uudestaan keväällä. Nyt loppukesän aikana pääsimme sopimukseen ja saamme hänet mukaan KalPa-paitaan. Currylla on alla vahvat yliopistokaudet ja tiedämme tarkkaan, millainen pelaaja hän on, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi.

– Saamme Curryn mukana ison kasan luonnetta jäälle ja koppiin. Hän pystyy pelaamaan monessa roolissa, menemään vastustajan ihon alle ja tekemään myös pisteitä. Hän on pelannut valtaosan urastaan keskushyökkääjänä, vaikka viime kaudella hän pelasikin pääosin laidassa. Viime kauden pisteet ECHL:ssa olivat todella kovat ja monipuolisuuden lisäksi häneltä myös odotamme pisteitä, Laine jatkoi.

"Tullooko sitä sentteriä?"

➡️ Monet ovat sitä kysyneet ja kyllä - sentteri tulloo!

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo