Patrik Laineen siirtosaaga on ollut kesän suurimpia puheenaiheita.

Laine on pyytänyt Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjän kauppaamista pois, eikä seuran uusi GM Don Waddell aio vastustaa tähtihyökkääjänsä toivetta. Waddell on ottanut viime aikoina puheluita vastaan Laineeseen liittyen.

The Athletic -sivuston Columbuksen sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline kertoo TSN 690 -radiokanavalla, että Waddell haluaa Laineesta vastikkeena varausvuoroja ja pelaajalupauksia.

Vielä alkukesästä Blue Jacketsin kerrottiin etsivän Laineesta vastikkeena valmista NHL-pelaajaa, mutta seuran kanta muuttui heinäkuun vapaiden markkinoiden jälkeen. Blue Jackets vahvisti joukkuettaan heinäkuussa puolustaja Jack Johnsonilla ja sentteri Sean Monahanilla.

Portzlinen mukaan Blue Jacketsin täytyy ottaa mahdollisen vaihtokaupan yhteydessä osa Laineen 8,7 miljoonan dollarin palkasta omaan palkkakattoonsa.

Vaihtokaupan aikataulu vielä pimennossa

Laine on yhä NHL:n ja NHLPA:n pelaajien tukiohjelmassa, eikä suomalaishyökkääjän paluuaikataulusta ole tullut tietoa. Laine on treenannut viime aikoina Floridassa NFL-pelaajien kanssa.

Lainetta tuskin kaupataan hoito-ohjelman aikana. NHL-seurat ovat ilmaisseet halukkuutensa keskustella suomalaisen kanssa henkilökohtaisesti ennen virallisen tarjouksen tekemistä.

LUE MYÖS: