Edmonton Oilersin pitkäaikainen tähtipuolustaja Oscar Klefbom lopettaa mittavan pelaajauransa. 31-vuotias ruotsalainen nähtiin edellisen kerran NHL-kaukalossa kesällä 2020.

Klefbomin ei ole pystynyt pelaamaan NHL:ssä kolmeen kauteen vakavan olkapäävamman takia. Ruotsalaispuolustajan seitsenvuotinen ja 29 miljoonan dollarin arvoinen sopimus Oilersin kanssa päättyi heinäkuun 1. päivä.

– Asia on miten on. En koskaan lopettanut jääkiekkoa urheiluna. Nyt voin kuitenkin sanoa, että se on ohi, Klefbom sanoo Nya Wermlands Tidningen -lehden haastattelussa.

Jääkiekkoa harrastuksena Klefbom ei kuitenkaan aio lopettaa.

– Olen 31-vuotias ja se kaivelee minua. Olen vielä sen verran vireä, että haluan mennä kaukaloon ja nujertaa Joel Eriksson Ekin kulmakamppailussa. En tunne oloani niin vanhaksi, että istuisin vain kotona kiikkutuolissa ja nauttisin eläkepäivistä, Klefbom kertoo ruotsalaislehdelle.

Klefbom tunnettiin NHL-urallaan fyysisenä puolustajana, joka ei pelännyt käyttää hurjaa laukaustaan. Ruotsalainen pelasi NHL:ssä seitsemän kauden aikana 378 ottelua pistein 34+122=156.

LUE MYÖS: