KalPa on saanut iloisia uutisia. Hyökkääjä ja seuralegenda Tuomas Kiiskinen, 37, jatkaa uraansa ja on solminut seuran kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

– Jatkopäätöksen kannalta itselleni isoin asia oli, että pystyin treenaamaan kesällä kovaa ja ilman minkäänlaisia ongelmia. Treenaaminen maistui todella hyvältä ja tuntui siltä, että haluan laittaa vielä kropan kuntoon. Nyt miehen pitäisi kaiken järjen mukaan olla viimeisen päälle kunnossa ja olen varmasti valmis uuteen Liiga-kauteen, Kiiskinen kertoo KalPan verkkosivuilla.

Päättyneellä kaudella Kiiskinen keräsi runkosarjassa 17 otteluun tehot 3+5=8. Pudotuspeleissä hän nakutti 12 matsissa tehot 2+1=3.

– Kiiskisen yksi isoimpia ominaisuuksia on aivan järkyttävän suuri voitontahto ja voitonhalu. Se, että hän vielä näillä kilometreillä lyö itsensä 110 prosenttisesti likoon kertoo siitä, että hän uskoo pystyvänsä voittamaan täällä, sillä Kisu jos joku haluaa voittaa. Kiiskinen on täydellinen palanen meidän kokoonpanoon, kommentoi KalPan urheilujohtaja Anssi Laine.

LUE MYÖS