Suomalaispuolustaja Anttoni Honka on palaamassa näillä näkymin Carolina Hurricanesin organisaatioon yhden JYPissä vietetyn kauden jälkeen.

DailyFaceoff-sivuston asiantuntija Mike Gould listasi 23-vuotiaan Hongan yhdeksi Hurricanesin lupaukseksi, joka saatetaan nähdä NHL:n puolella alkavalla kaudella. Hongalle povataan isoa roolia AHL-seura Chicago Wolvesissa.

– Hurricanes ja Chicago Wolves ovat saaneet välinsä kuntoon yhden katastrofaalisen kauden jälkeen, joten pelaajalupaus kuten Anttoni Honka voi palata Pohjois-Amerikkaan jatkamaan kehitystään, Gould sanoo.

– Honka tunnetaan erittäin taitavana hyökkäävänä puolustajana. Hän ei ole isoin tai vahvin Hurricanesin lupauksista, mutta hänellä on kykyjä toimia kapellimestarina ylivoimalla. Hän osoitti kykynsä AHL:ssä kaksi kautta sitten. Wolvesilla on paljon puolustajia, mutta uskon Hongan olevan silti kärkiparien mies, asiantuntija linjaa.

Honka oli viime kaudella JYPin toiseksi tehokkain puolustaja Sami Nikun jälkeen. Hän teki 48 Liiga-ottelussa tehot 2+21=23.

LUE MYÖS: