Columbus Blue Jacketsin laitahyökkääjä Johnny Gaudreau, 31, menehtyi traagisesti liikenneonnettomuudessa veljensä Matthew Gaudreaun, 29, kanssa. Kaksikko oli pyöräilemässä, kun rattijuoppo törmäsi heihin ohittaessaan edessä ajavaa autoa oikealta puolelta.

Gaudreaun kuolema on koskettanut kiekkomaailmaa laajasti. Columbuksen kapteeni Boone Jenner julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kirjoituksen joukkuekaverinsa kuolemaa koskien.

– Sydämeni on totaalisen murtunut, kun kirjoitan tätä, mutta Johnny ansaitsee tulla kunnioitetuksi tänään ja aina. Ilman jääkiekkoakin Johnny oli yksi parhaista ystävistä, joukkuekavereista, pojista, veljistä, aviomiehistä ja ennen kaikkea isistä olemassa. On mahdotonta pukea sanoiksi, kuinka paljon jäämme sinua kaipaamaan. Kaipaan takatolpan puttauksia, taisteluitamme korttipöydässä, golfmatsejamme, mutta ennen kaikkea kaipaan sinua pukeutumassa mustiin puvun kenkiin jokaisena päivänä Floridan vieraspelimatkallamme, Jenner kirjoittaa.

– Ajatuksemme ja rukouksemme ovat Gaudreaun ja Morrisin perheiden sekä kaikkien niiden luona, joita tämä tragedia ja menetys on koskettanut. Rakastan sinua kamu. Levätkää rauhassa John ja Matthew.