Columbus Blue Jackets kertoi tiedotteessaan perjantaina, että seuran hyökkääjä Johnny Gaudreau, 31, sekä hänen veljensä Matthew, 29, ovat menehtyneet. Tämä tapahtui paikallista aikaa torstai-iltana Salem Countyssa, New Jerseyssä.

Columbus ei kertonut veljesten kuolinsyytä julkaisussaan, mutta mediaan levisi tietoa, että kyseessä oli liikenneonnettomuus. CBS News kertoo, että Gaudreaut olivat polkupyöräilemässä torstai-iltana kello 20 jälkeen, jolloin tapaturma myös tapahtui.

New Jerseyn poliisi vahvisti, että 43-vuotias Sean Higgins ajoi autollaan veljesten päälle yrittäessään ohittaa toista ajoneuvoa. Gaudreaut todettiin kuolleiksi tapahtumapaikalla. Samalla Higgins pidätettiin kahdesta kuolemantuottamuksesta sekä rattijuopumuksesta epäiltynä.

Tapaturmapaikalle saapunut poliisi kertoi haistaneensa alkoholin Higginsin hengityksessä oltuaan vuorovaikutuksessa tämän kanssa.

– Herra Higgins sanoi, että hän oli juonut noin 5-6 olutta ennen onnettomuutta. Tein standardoidut raittiustestit, joissa hän epäonnistui, poliisi kertoo.

LUE MYÖS