Mestis-seura Jokerit on solminut kauden 2024-25 kattavat sopimukset hyökkääjä Rasmus Lahnaviikin ja puolustaja Hugo Rikkilän kanssa.

22-vuotias Lahnaviik pelasi viime kaudella Mestiksessä Kiekko-Vantaassa 34 ottelua pistein 5+6=11. Jokerien KHL-joukkueessa kaudella 2020-21 nähty hyökkääjä on kiekkoillut urallaan myös Itävallassa ja Tanskassa.

– On aina hienoa saada Jokereiden oma entinen juniori joukkueeseen. Rasmus on monikäyttöinen ja työteliäs pelaaja. On tärkeää, että joukkueesta löytyy hänen kaltaisiaan pelaajia, Jokerien urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki kommentoi.

Rikkilä on Espoon Bluesin kasvatti, joka on pelannut viiden kauden ajan SaiPan organisaatiossa. 23-vuotias puolustaja teki viime Liiga-kaudella 36 ottelussa pisteet 0+10. Rikkilä siirtyi viime helmikuussa lainalle Ruotsin HockeyAllsvenskaniin Västerås IK:hon.

– Rikkilä on aktiivinen ja pelirohkea puolustaja. Liigassa ja Ruotsissa pelaaminen tuo hyvää kokemusta joukkueeseen ja hänen mukaantulo lisää kovaa kilpailua meidän pakistossamme, Yrjänheikki kertoo.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Hugo Rikkilä ja Rasmus Lahnaviik Jokereihin 🔴🟡

Puolustaja Hugo Rikkilä ja hyökkääjä Rasmus Lahnaviik vahvistavat Jokereita kaudella 2024-2025. Pelaajien sopimukset ovat vuoden mittaisia.

📝 jokerit.fi/uutiset/rasmus…

#Jokerit