Oulun Kärpät on tehnyt rapakon takaa uuden pelaajahankinnan.

Ruotsalaislehti Expressenin toimittaja Johan Svensson kertoo X:ssä, että yhdysvaltalainen keskushyökkääjä Josh Melnick on tehnyt sopimuksen Kärppien kanssa. Svenssonin mukaan Melnick olisi voinut olla vaihtoehto myös muutamille SHL-seuroille.

Melnick, 29, on pelannut kaudesta 2018-19 saakka AHL:ssä, jossa hän on merkkauttanut 300 otteluun tehopisteet 48+81=129. Hän edusti ensin Texas Starsia, minkä jälkeen kaksi edelliskautta ovat sujuneet Chicago Wolvesissa. Viime kauden 69 otteluun hän iski tehopisteet 8+23=31.

Kärpät vihjaili uudella pelaajahankinnalla maanantaina. Seuran urheilujohtaja Mikko Myllykoski kertoo kyseessä olevan oikealta ampuva ”näläkänen” sentteri. Viestissä oli myös susiemoji ja sen lähetysajaksi on muokattu 19:95.

Vihjeet sopivat Melnickiin, nimittäin hän on oikealta laukova keskushyökkääjä. Susiemoji viittaa puolestaan Melnickin entisen seuran Chicago Wolvesin nimeen ja logoon. Melnickin syntymävuosi on sen sijaan 1995.

Myllykosken vihjaaman uuden vahvistuksen sopimus julkaistaan tänään tiistaina kello 12:00.

Johan Svensson

@MrMadhawk
Josh Melnick, senast i Chicago Wolves, och som snittat ungefär en halv poäng under sin AHL-karriär har senaste veckorna varit uppe på borden i Europa.
För de få SHL-lag som söker kanske det hade varit ett alternativ.
Men nu hör jag att han skrivit på för finska Kärpät.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
"Myli" iski viestiä aamupäivästä... Mitähän sillä on takataskussa 🤔

#Kärpät #Liiga

LUE MYÖS