Ranskalaishyökkääjä Pierre-Édouard Bellemare, 39, on tällä hetkellä ilman NHL-sopimusta ensi kaudeksi. Hän pelasi viime kaudella Seattle Krakenissa 40 ottelua tehopistein 4+3=7.

Ruotsalaislehti Hockeynews.se kertoo, että Bellemare treenasi perjantaina Ruotsissa. Hän osallistui Skellefteå AIK:n jääharjoituksiin.

Skellefteå on Bellemarelle entuudestaan tuttu seura. Hän pelasi joukkueessa vuodet 2009-2014 ennen NHL:ään siirtymistään. Hockeynews kertoo, että Bellemare on kevään ja kesän aikana vihjaillut avoimesti, että hän voisi palata vielä takaisin Skellefteån riveihin.

– En koskaan sano ei koskaan. Täällä on hauskaa harjoitella, Skellefteå on koti. Jos siltä tuntuu, en sanoisi ei, Bellemare kommentoi Norranille mahdollista paluuta tuttuun seuraan.

NHL-uran jatkaminen on kuitenkin vielä toistaiseksi Bellemaren ykköstavoite. Hän haluaisi pelata NHL:ssä vielä yhden kauden.

Bellemare on pelannut NHL:ssä viimeisen kymmenen kauden aikana kaikkiaan 700 runkosarjaottelua (64+74=138) sekä 85 pudotuspeliä (5+10=15). Krakenin lisäksi hän on edustanut Philadelphia Flyersia, Vegas Golden Knightsia, Colorado Avalanchea sekä Tampa Bay Lightningia.

LUE MYÖS