Colorado Avalanchen kapteeni Gabriel Landeskog, 31, virittelee paluuta NHL-kaukaloihin pitkään jatkuneen polvivamman jälkeen. Ruotsalaishyökkääjä pelasi edellisen kerran kesän 2022 Stanley Cup -finaalissa, jotka Colorado myös voitti.

Aiemmin tällä viikolla X:ssä julkaistiin toiveita herättävä video, jossa Landeskog luisteli ja harjoitteli jo kovalla intensiteetillä.

Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar jakoi lauantaina lisää positiivisia uutisia tähtihyökkääjästään, jonka uran on ajateltu pahimmillaan päättyvän loukkaantumisen takia.

– Hän yrittää tehdä paluun jossain kohtaa alkukaudella. Jos kaikki sujuu hyvin, niin hänestä tulee iso apu meille. Olemme tietysti hieman jännittyneitä asian suhteen, mutta samaan aikaan innoissamme, Bednar paljasti NHL.comin haastattelussa.

Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen edustama Avalanche ei aio ottaa riskejä Landeskogin paluun suhteen.

– Tässä on kulunut jo paljon aikaa, joten kiirettä meillä ei ole. Kaikki riippuu siitä miltä hänestä tuntuu. Hänen harjoitteleminen viime aikoina kuntosalilla ja jäällä on antanut meille optimismia paluun suhteen, Avalanche-päävalmentaja sanoo.

Landeskogin nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2029 saakka. Ruotsalainen tienaa kaudesta keskimäärin seitsemän miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS: