Tshekkihyökkääjä Filip Zadina, 24, on rajoittamaton vapaa agentti tällä hetkellä. Hän edusti viime kaudella San Jose Sharksia, jossa hän viimeisteli 72 otteluun tehopisteet 13+10=23.

Nyt Zadinan kerrotaan olevan lähellä tryout-sopimusta NHL:ään. Huhuissa hänet on yhdistetty kolmeen eri seuraan. Denik Sportin toimittaja Pavel Barta kertoo, että Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens ja Colorado Avalanche ovat kiinnostuneet Zadinasta.

Aiemmin tällä viikolla liikkui myös huhuja, että Zadina olisi solminut tryout-sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa. Zadinan agentti Darren Ferris kuitenkin kumosi tämän väitteen.

Zadina on Detroit Red Wingsin ykköskierroksen kuudes varaus vuodelta 2018. Hän ei ole saanut NHL-uraansa kuitenkaan kunnolla lentoon missään vaiheessa. NHL:ssä Zadina on pelannut tähän mennessä 262 ottelua tehopistein 41+50=91.

Pavel Barta

@bartic63
Agent Darren Ferris řekl Lanci Lysowskimu z Buffalo News, že se Filip Zadina blíží dohodě na PTO, ale místo @BuffaloSabres podepíše s jiným týmem. Spekulovalo se ještě o @MapleLeafs, @Avalanche, @CanadiensMTL . Hlavně, že ledy se hnuly.

LUE MYÖS