St. Louis Blues on tehnyt offer sheet -tarjoukset Edmonton Oilersin ruotsalaispuolustaja Philip Brobergille sekä kanadalaishyökkääjä Dylan Hollowaylle.

Blues tarjosi Brobergille kaksivuotista sopimusta, jonka vuosittainen arvo on keskimäärin 4,58 miljoonaa dollaria. Hollowaylle seura tarjosi kahden vuoden sopimusta, jonka vuotuinen arvo on 2,29 miljoonaa dollaria.

NHL:ssä suhteellisen harvinaislaatuinen offer sheet on sopimustarjous toisen seuran rajoitetulle vapaalle agentille, joita Broberg ja Holloway molemmat ovat. Oilersilla on nyt seitsemän päivää aikaa vastata tarjoukseen eli tarjota pelaajille samaa sopimusta ja täten pitää pelaajat itsellään. Muussa tapauksessa Broberg ja Holloway siirtyvät Bluesiin varausvuoroja vastaan.

Jos Oilers ei vastaa tarjoukseen Brobergista, saa se vastineena 2. kierroksen varausvuoron. Mikäli Oilers ei vastaa tarjoukseen Hollowaysta, saa seura vastikkeena 3. kierroksen varausvuoron.

Broberg, 23, on Oilersin ykköskierroksen 8. varaus kesältä 2019. Hän on pelannut NHL:ssä 81 runkosarjaottelua (2+11=13) ja 20 pudotuspeliä (2+1).

Holloway, 22, on Oilersin ykköskierroksen 14. varaus vuodelta 2020. Hän on pelannut NHL-urallaan 89 runkosarjaottelua (9+9=18) sekä 26 pudotuspeliä (5+2=7).

LUE MYÖS