Boston Bruinsin tähtivahti Jeremy Swayman, 25, on yhä ilman NHL-sopimusta. Hän on rajoitettu vapaa agentti.

Swayman tavoittelee hurjaa palkkapussia seuraavan sopimuksensa avulla. Paikallisen radiokanavan WEEI:n toimittaja Rich Keefe paljastaa, että Swayman tavoittelee peräti kymmenen miljoonan dollarin kausipalkkaa.

Kymmenen miljoonan dollarin kausipalkkaa tienaavat tällä hetkellä NHL-vahdeista ainoastaan Sergei Bobrovski sekä 10,5 miljoonaa dollaria kaudesta kuittaava Carey Price.

Palkankorotus olisi Swaymanille huomattavan suuri. Hän tienasi viime kaudesta 3,475 miljoonaa dollaria. Aiemmin kesällä on arvioitu, että Swaymanin seuraavan sopimuksen kausitienestit olisivat noin 7-8 miljoonaa dollaria.

Jos Swayman pitäytyy nykyisessä toiveessaan ja Bruins suostuu maksamaan torjujalle kymmenen miljoonaa dollaria per kausi, joutuisi Bruins tekemään myös muita peliliikkeitä. Joukkueen palkkakatossa on tällä hetkellä tilaa 8,6 miljoonaa dollaria. Näin ollen sen pitäisi esimerkiksi treidata 1-2 pelaajaa saadakseen 1,4 miljoonaa dollaria tilaa palkkakattoonsa.

Swayman pelasi viime kaudella Bruinsin maalilla 44 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,6 ja 12 pudotuspeliä torjuntaprosentin ollessa 93,3. Hän on pelannut seurassa neljällä viime kaudella kaikkiaan 132 runkosarjaottelua ja 20 pudotuspeliä.

Rich Keefe

@Keefe21
Scoops: Jeremy Swayman is looking for $10 million a year.

Jones & Keefe

@JonesandKeefe
Scoops Keefe is led to believe that Bruins goaltender Jeremy Swayman is asking for $10 Million per year

LUE MYÖS