Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue kaatoi Yhdysvaltojen Plymouthissa pelatun World Junior Summer Showcase -turnauksen päätösottelussa Ruotsin maalein 5-3.

Nuoret Leijonat oli toisessa erässä vielä tappiolla lukemin 1-3, mutta Emil Kuusla teki tärkeän 2-3-kavennusmaalin erän loppuun ja Dallas Starsin kanssa NHL-sopimuksen solminut Emil Hemming tasoitti ottelun kolmannen erän alussa. 4-3-voittomaalista vastasi HPK:hon siirtyvä Jesse Kiiskinen.

Suomi voitti viiden ottelun huipputurnauksessa Ruotsin lisäksi Yhdysvaltojen yhdistelmäjoukkueen maalein 5-3. Tappiot joukkue koki Yhdysvaltojen valkoiselle joukkueelle lukemin 2-3 ja siniselle joukkueelle lukemin 3-5 sekä Kanadalle maali-iloittelussa luvuin 6-8.

– Saimme hyviä kokemuksia pienessä kaukalossa pelaamisesta. Kokonaisuutena turnaus oli loistava, Nuorten Leijonien päävalmentaja Lauri Mikkola kuvaili turnausta Leijonat.fi-sivuilla.