Carolina Hurricanesin Seth Jarvis vieraili kesällä Suomessa, jossa nuori tähtihyökkääjä osallistui seurakaverinsa Sebastian Ahon häihin.

Jarvis vieraili matkan yhteydessä myös kesällä Chicago Blackhawksiin siirtyneen Teuvo Teräväisen mökillä. Lisäksi tähti piipahti Jesperi Kotkaniemen seurueesa legendaarisilla Porin Jazz -musiikkifestivaaleilla.

Jarvis paljastaa lentäneensä tämän jälkeen Helsingistä Ouluun Ahon häihin yhdessä Antti Raannan ja tämän vaimon kanssa. Kyseisellä lennolla häihin matkusti myös tasavallan presidentti Alexander Stubb, jonka Jarvis kohtasikin tietämättä kuitenkaan, kuka oli kyseessä.

– Astuimme ulos koneesta ja kaikki seurueestamme juttelivat jonkun tyypin kanssa. Kävelin heidän luokseen ja he esittelivät minut hänelle. Otimme yhteiskuvan ja ajattelin, että ihan sama, ehkä hän on iso fani, Jarvis kertoo The Hockey Newsille.

Stubbin henkilöllisyys paljastui Jarvisille vasta Raannan vaimon tiedusteltua, tiesikö kanadalainen kenet oli juuri tavannut.

– Olin, että ”voi vittu”. Luulin, että hän oli vain joku jääkiekkofani tai vastaavaa, kenet he tuntevat, mutta ei!

Itsensä etunimellä esitellyt Stubb teki Jarvisiin positiivisen vaikutuksen.

– Presidentti oli tosi siisti tyyppi, hyökkääjätähti kehaisi.

Jarvis tapasi Suomessa myös lapsuuden idolinsa Teemu Selänteen.

– Tapasin Selänteen, mikä oli todella hieno kokemus winnipegiläiselle pojalle. Hän oli juuri sellainen kuin arvelin: mukavin kaveri ikinä. Tapasin hänet itse asiassa baarissa. Kiva miljöö kohdata yksi idoleistasi, Jarvis hehkuttaa.

22-vuotias Jarvis on tätä nykyä itse yksi nuorisoidoleista. Viime kaudella tehot 33+34=67 runkosarjassa iskenyt laitahyökkääjä allekirjoitti kesällä Hurricanesin kanssa uuden, kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen. Tuore diili takaa nuorukaiselle muhkeat 7,4 miljoonan dollarin vuositienestit.

LUE MYÖS: