Lauantain CHL-ottelut eivät sujuneet suomalaisseuroilta kovinkaan vahvasti. Ilves hävisi kotonaan sveitsiläiselle ZSC Lionsille numeroin 1-4. Tappara puolestaan kärsi 1-5-vierastappion tshekkiseura HC Dynamo Pardubicelle.

ZSC Lions meni kahden maalin johtoon ennen ottelun puoltaväliä Patrick Geeringin ja Rudolfs Balcersin osumilla. Ilves kavensi ottelun toisen erän lopussa Daniel Gazdan ylivoimaosumalla. Päätöserässä Lions sinetöi voittonsa Dean Kukanin ja Vinzenz Rohrerin viimeisteltyä loppulukemat.

Pardubice teki avausmaalinsa Martin Kautin toimesta ensimmäisessä erässä. Toisen kaksikymppisen aikana ero repesi, kun Tomas Zohorna, Lukas Radil sekä Lukas Sedlak siivittivät joukkueen jo neljän maalin karkumatkalle. Päätöserässä Robert Kousal iski vielä joukkueelle yhden osuman, kun Tapparan ainoan maalin viimeisteli erän aikana Julius Mattila ylivoimalla.

Ilves ja Tappara ovat molemmat voittaneet kahdesta CHL-ottelustaan yhden varsinaisen peliajan jälkeen. Molemmat jatkavat CHL-taivaltaan ensi viikolla.