Entiseen Hartwall-areenaan eli nykyiseen Helsinki-halliin murtauduttiin katon kautta viime viikolla. Tuolloin tunkeilijoista tai varastetusta omaisuudesta ei ollut vielä tietoa.

Nyt Helsinki-hallin sisäpiirilähteet ovat kertoneet Ilta-Sanomille, että tämänhetkisten tietojen mukaan varkaat ovat vieneet hallista lähinnä pientä omaisuutta, kuten työkaluja, alkoholia sekä yhden arvokkaamman pelipaidan. Pääasiassa tavaraa oli viety areenan aitioista.

Helsingin poliisin tapauksen tutkinnanjohtaja Ville Niskanen kertoo IS:lle, että varastetusta omaisuudesta on tehty poliisille ilmoituksia. Hän kertoo myös, että tekijöistä ei ole vielä tietoa eikä tarkka kuva tapahtumista ole toistaiseksi selvillä.

IS:n sisäpiiritietojen mukaan areenaan on murtauduttu kahteen eri otteeseen. Ei ole kuitenkaan tiedossa, olivatko tekijät molemmilla kerroilla samat.

Viime viikolla TikTokissa levisi myös video, joka oli kuvattu areenan sisätiloissa. Video kuitenkin poistettiin eikä toistaiseksi ole tietoa, liittyykö se murtotapaukseen.

LUE MYÖS