Tommi Niemelän valmentama Tampereen Ilves tavoittelee keskiviikkona jo neljättä perättäistä kolmen pisteen voittoa Liigassa. Ilves kohtaa kotiyleisönsä edessä Jouko Myrrän valmentaman KooKoon.

Ottelussa on isot panokset, sillä Ilveksestä kaksi vuotta sitten hieman kyseenalaisesti päävalmentajan paikalta erotettu Myrrä palaa ensimmäistä kertaa Nokia Areenalle.

Ilves oli Myrrän valmennuksessa sarjan kärkijoukkueita ennen potkuja eikä nykyisin Suomen jääkiekkomaajoukkuetta valmentanut Antti Pennanen saanut parempaa tulosta aikaiseksi.

Niemelän valmentama Ilves on ollut Liigassa todella vahva. Kolmeen otteluun joukkue on tehnyt 14 maalia ja päästänyt vain viisi osumaa.

Kahteen Nokia Areenalla pelattuun otteluun Ilves on takonut kymmenen maalia ja viimeisimpänä tupsukorvien kovan syysvireen koki Niemelän entinen joukkue Lahden Pelicans. Pelicans kärsi Tampereella tappion 6-3 -lukemin. Kamppailussa puolustaja Arttu Pelli naulasi 1+2 tehot.

Myrrän valmentama KooKoo ei ole Liigassa vielä täyttä pistepottia tällä kaudella kerännyt. Kotikaukalosta on tuloksena kaksi suoraa tappiota KalPalle ja SaiPalle. Vierasotteluista Lukkoa ja SaiPaa vastaan on tuloksena kaksi voittoa varsinaisen peliajan jälkeen.

KooKoon tehomies alkukaudesta on ollut AHL:ssä ja ECHL:ssä viime kaudet kiekkoillut kanadalaishyökkääjä Riley Sawchuk. 25-vuotias hyökkääjä on paukuttanut neljä maalia ja yhteensä viisi tehopistettä neljään kamppailuun.