Jokerit on julkistanut alkavan kauden kapteenistonsa.

Joukkueen kapteenina toimii odotetusti Valtteri Filppula. Varakapteeneiksi on puolestaan nimetty Saku Forsblom, Otto Karvinen ja Ville Vainikainen. Heistä Forsblom toimi viime kaudella joukkueen kapteenina ja Karvinen oli tuolloinkin varakapteeni.

Jokerien kapteenisto sisältää valtavan määrän kokemusta. Filppulan tililtä löytyy yli tuhat NHL-ottelua, kolmet MM-kisat, kahdet olympialaiset ja kolme kautta Sveitsissä. Kolmen kullan kerhoon ainoana suomalaispelaajana kuuluva Filppula on voittanut Stanley Cupin, olympiakultaa ja maailmanmestaruuden. Palkintokaappia koristavat lisäksi Sveitsin mestaruus ja CHL-mestaruus.

– Kapteenina olo on tietenkin aina hieno juttu. Etenkin tällaisessa seurassa, jolla on historiaa ja jossa on saanut itsekin pelata pitkään. Nyt kun sain tulla takaisin ja olen kapteenina, niin tämä on itselle iso juttu, Filppula kertoo ajatuksiaan Jokerien tiedotteessa.

Varakapteeneista Karvinen on voittanut yhden Suomen mestaruuden ja pelannut lähes 400 Liiga-ottelua. Vainikainen on pelannut hieman yli 400 ottelua Liigassa. Forsblomin tililtä löytyy 57 Liiga-ottelua ja 140 Mestis-ottelua.

Jokerien kausi starttaa lauantaina vierasottelulla Kiekko-Vantaata vastaan.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Jokereiden kapteenisto kaudella 2024-2025 🟢🟣

C: Valtteri Filppula
A: Saku Forsblom
A: Otto Karvinen
A: Ville Vainikainen

📝 jokerit.fi/uutiset/jokeri…

#Jokerit #OnVainJokerit

LUE MYÖS