Patrik Laine loukkaantui Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä pelatussa NHL:n harjoitusottelussa, kun Montreal Canadiens kohtasi kotihallissaan Toronto Maple Leafsin.

Laine kuskasi kiekkoa hyökkäysalueelle ja kun hän ylitti siniviivan, taklasi Toronton Cedric Pare tätä polvellaan. Laine jäi taklauksen voimasta makaamaan jään pintaan tuskaisen näköisenä.

Laine talutettiin pois kaukalosta eikä hän palannut otteluun enää takaisin. Ottelua oli tuolloin pelattu vajaat neljä minuuttia ja Laine ehti kellottamaan peliajan 2:22. Pare ei saanut taklauksesta jäähyä.

Hetkeän myöhemmin Montrealin Arber Xhekaj hermostui Laineen telomisesta Parelle. Xhekaj kaatoi Paren jään pintaan ja alkoi lyömään tätä nyrkein. Xhekaj ehti mätkimään Parea useamman kerran päähän. Pare ei ollut puolestaan halukas tappelemaan. Xhekaj lensi tapauksen jälkeen suihkuun.

Yön ottelu oli Laineelle vasta toinen tällä harjoituskaudella sekä ylipäätään uuden seuransa riveissä. Laineelle loukkaantumiset ovat olleet viime vuosina valitettavan yleisiä. Viime kaudella hän pelasi vain 18 ottelua loukkaantumisen ja NHL:n hoito-ohjelmaan osallistumisen vuoksi.

Katso Paren taklaus Laineeseen alta tai täältä.

Patrik Laine is forced to leave the game with a knee injury after colliding with Cedric Pare.

Xhekaj hermostui Parelle. Katso alta tai täältä.

Marc Dumont

@MarcPDumont
Arber Xhekaj unloads on Pare after he injured Laine. #GoHabsGo

LUE MYÖS