Anaheim Ducks on kuulunut jo pitkään NHL:n heikoimpiin joukkueisiin. Asiaan saattaa olla luvassa muutos lähivuosina, sillä vuosien varrella Anaheim on varannut runsaasti kovan potentiaalin pelaajalupauksia.

Anaheimissa on muutenkin käynnissä sukupolvenvaihdos. NHL-toimittaja Elliotte Friedman paljasti 32 Thoughts -podcastissaan, että Ducks kaupittelee puolustaja Cam Fowleria yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.

– Uskon, että Cam Fowlerilla on pieni lista joukkueista, joihin hänet voi kaupata. Uskoakseni listalla on neljä joukkuetta, mutta olen kuullut, että Fowler on ilmaissut halukkuutta jutella useammankin joukkueen kanssa, Friedman kertoo.

Fowler on Anaheimissa todellinen seuralegenda. 32-vuotias puolustaja on pelannut joukkueessa koko uransa ajan. Yhteensä otteluita Anaheim-paidassa hänelle on kertynyt 974 kappaletta.

Viime kaudella Fowler iski 81 ottelusa tehot 5+34=39. Hänen tehotilastonsa oli 36 pykälää pakkasella. Fowler tienaa kaudessa 6,5 miljoonaa dollaria, ja sopimus kestää kevääseen 2026 saakka.

LUE MYÖS