Vaasan Sport tiedottaa solmineensa kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Samuli Piipposen kanssa.

31-vuotias Piipponen on pelannut Rauman Lukossa edelliset neljä kautta, joista kahdella hän toimi seuran varakapteenina. Urallaan yli 400 liigaottelua tahkonnut puolustaja voitti Suomen mestaruuden Lukossa keväällä 2021.

– Samuli on erinomainen lisä meidän tämän kauden joukkueeseemme. Pelaajatyypiltään Piipponen on ns. peruspakki, jonka vahvuudet ovat ehdottomasti puolustuspään pelaamisessa ja sitä kautta roolitus tulee sisältämään varmasti ison vastuun varsinkin alivoimatilanteissa. Samuli tuo ehdottomasti johtajuutta joukkueeseen, joka omalla esimerkillään ja vahvalla ulospäin suuntautuneella luonteellaan auttaa pukukoppia tässä prosessissa, urheilujohtaja Ari-Pekka Pajuluoma kommentoi uutta hankintaa.

Piipponen on ollut Sportin tähtäimessä jo pidemmän aikaa.

– Samulia on seurattu kevään aika suurennuslasilla jo pidemmän aikaa, kun tiesimme, että sopimus aiemman seuran kanssa tulee päätökseen. Loppuviimein pääsimme nyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta, kun viime kauden lopulla tulleen vamman parantuminen venytti hieman pelaajan kauden aloitusta, mutta nyt pelaaja alkaa olla siinä pisteessä, että on aika pukea pelipaitaa päälle, Pajuluoma sanoo.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Samuli Piipponen Vaasan Sportiin 2-vuotisella sopimuksella! 🔥 Piipponen toimi viime kaudella varakapteenina Rauman Lukossa, jossa hän on voittanut myös Suomen mestaruuden. 🏆

Lue vt. Urheilujohtaja AP Pajuluoman kommentit: vaasansport.fi

#VaasanSport #Liiga #Vaasa