HPK tiedottaa vapauttaneensa Maso Lehtosen päävalmentajan tehtävistä sekä Mikko Sirento-Mannisen apuvalmentajan tehtävistä.

HPK on aloittanut kauden pahasti alavireisesti, kun viiden ottelun jälkeen pisteitä on kasassa vain kaksi.

– HPK on ollut pidempään vaikeassa tilanteessa. On selvää, että olemme tehneet virheitä monella saralla. Uskomme, että päävalmentajan vaihtaminen muuttaa HPK:n kurssia. Töitä on kovasti edessä jokaisella toiminnan osa-alueella, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Kaj Källarsson kommentoi tiedotteessa.

HPK:n uudeksi päävalmentajaksi on palkattu Leijonistakin tuttu Mikko Manner ja apuvalmentajaksi Olli Hällfors. 50-vuotias Manner on voittanut urallaan olympiakultaa, kaksi MM-kultaa sekä kolme Liigan mestaruutta. Viime kaudella Manner toimi Kärppien ja Leijonien apuvalmentajana.

– Uskomme vahvasti, että Mikko Manner on valmentaja, joka pystyy parantamaan pelillistä kurssiamme. On meidän etumme, että Mikko ja Atu Selin ovat työskennelleet yhdessä useita vuosia ja heillä on valmis yhteys. Koemme tärkeäksi, että Atu on sitoutunut jatkamaan joukkueemme apuvalmentajana ja että Aleksis Virtanen ja Markus Jokinen täydentävät omilla vastuualueillaan valmennustiimin, Källarsson kertoo.

HPK pelaa Mannerin alaisuudessa seuraavan kerran keskiviikkona TPS:n vieraana.

LUE MYÖS: