Yhdysvaltalaishyökkääjä Adam Johnson menehtyi traagisesti 29 vuoden iässä viime vuoden lokakuussa. EIHL-seura Nottingham Panthersia edustanut Johnson kuoli vastustajan luistimen viiltoon, jonka hän sai kaulaansa.

Johnson saa Nottingham Panthersilta tällä kaudella upean kunnianosoituksen. Seura jäädyttää Johnsonin pelinumeron 47 lauantaina 14. joulukuuta.

Ennen Fife Flyersia vastaan pelattavaa ottelua järjestetään erikoisseremonia, jonka aikana muistellaan Johnsonin elämää ja ura. Hänen pelinumeronsa on seurahistorian seitsemäs, joka poistetaan käytöstä.

– Meille oli kunnia saada Adam Nottinghamiin. Hän oli paitsi loistava lahjakkuus jäällä, myös fantastinen ihminen jään ulkopuolella. Adam teki vaikutuksen kaikkiin, jotka tapasivat hänet siinä lyhyessä ajassa, kun hän oli täällä. Hän on ikuisesti ajatuksissamme. Me kaikki haluamme Adamin muiston elävän sellaisena, kuka hän oli ihmisenä ja mitä hän antoi jääkiekolle. Tästä tulee hyvin erityinen ilta meille kaikille, kun jäädytämme yhdessä Adamin numeron 47, Panthersin toimitusjohtaja Omar Pacha sanoo seuran tiedotteessa.

Johnson pelasi Nottinghamissa vain seitsemän ottelua ennen traagista tapausta. Hän pelasi urallaan lisäksi 13 NHL-ottelua Pittsburgh Penguinsissa. Pelikokemusta kertyi myös AHL:stä, Ruotsista ja Saksasta.

The Nottingham Panthers

@PanthersIHC
🖤💛 Nottingham Panthers are humbled to announce that Adam Johnson’s official jersey retirement ceremony will take place on Saturday 14th December.

Read more ➡️ tinyurl.com/47r4rztn

LUE MYÖS