KooKoo on purkanut puolustaja Joonas Lehtivuoren tätä kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lehtivuori, 36, siirtyi KooKoon riveihin viime kaudeksi. Varakapteeninakin toiminut Lehtivuori kirjasi viime kauden 36 otteluun tehopisteet 4+11=15. Loukkaantumiset ovat olleet viime aikoina Lehtivuoren riesana eikä hän ole päässyt pelaamaan sitten viime helmikuun.

– Molempien osapuolien harkinnan jälkeen olemme päätyneet sopimaan sopimuksen päättämisestä. Meille on tärkeää päästä katsomaan eteenpäin ja toivotamme Joonakselle kaikkea hyvää tulevaisuuteen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Haluan kiittää KooKoota ja KooKoo-yhteisöä menneestä kaudesta ja kaikesta yhdessä koetusta. Olen saanut seuralta tukea ja ymmärrystä omassa tilanteessani ja olen siitä kiitollinen. Toivon joukkueelle menestystä kauteen, Lehtivuori päättää.

Liigassa Lehtivuori on edustanut myös Ilvestä, KalPaa ja HPK:ta. Hänet on nähty myös Leijonien paidassa EHT-turnauksissa.

Urallaan Lehtivuori on pelannut lisäksi kaksi kautta AHL:ssä, neljä kautta Ruotsissa ja viisi kautta Saksassa. Hän on voittanut urallaan Saksan mestaruuden kertaalleen.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Kiitos menneestä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen, Joonas! 🤝

kookoo.fi/artikkelit/koo…

#yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga

LUE MYÖS