Ruotsalainen maalivahti Kevin Lindskoug, 32, on avautunut urheilijalle harvinaisella tavalla omasta elämäntyylistään Aftonbladetissa. Ammattiurheilija kertoo olevansa transvestiitti ja pukeutuvansa naiseksi.

Artikkelissa Lindskoug selventää, ettei hän ole homoseksuaali. Hänellä on ollut naisystäviä läpi aikuiselämänsä, eikä naiseksi pukeutuminen ole seksuaalista.

Naisten vaatteisiin pukeutuminen eteni asteittain. Kun Lindskoug pelasi Valko-Venäjällä kaudella 2016-17, hän ryhtyi viimein tuumasta toimeen lakata kynsiään. Tietokoneella hän etsi vinkkejä meikkaamiseen ja naisten muotiin.

– Halusin näyttää kauniilta naiselta, mutta en halunnut tekorintoja, koska silloin en olisi ollut enää oma itseni, Lindskoug kertoo.

Vuonna 2023 Lindskoug koki kovan takaiskun elämäntyylinä vuoksi. Hän osallistui naiseksi pukeutuneena Halloween-juhlaan Puolassa. Kun paikallinen seurajohto sai kuulla asiasta, Lindskougin sopimus purettiin.

Suuressa haastattelussa Lindskoug ei vain puhunut elämäntyylistään. Hän poseeraa myös kuvissa luistimet jalassa ja naisten vaatteissa. Voit katsoa kuvan alta.