Toronto Maple Leafs kaatoi Montreal Canadiensin NHL:n harjoitusottelussa lukemin 2-1. Ottelun voittomaalin iski Nick Robertson toisessa erässä.

Maalinsa lisäksi Robertson oli esillä myös pahassa. Hän oli vahvasti aiheuttamassa joukkuetoverinsa William Nylanderin loukkaantumista avauserässä.

Nylander luisteli omiin päin, kun Robertson antoi tälle vauhtia tökkäämällä mailalla. Tämän seurauksena Nylander menetti tasapainonsa ja löi päänsä Canadiens-pelaajan polveen. Supertähden ottelu jäi varotoimenpiteenä kesken.

Toronton päävalmentaja Craig Berube kertoi ottelun jälkeen huojentavia uutisia Nylanderin tilanteesta, nimittäin hänen mukaansa Nylander välttyi pahemmalta loukkaantumiselta. Nylander voi hyvin eikä ole mitään syytä huolestua.

Robertsonin teko herätti ihmettelyä X:ssä. Yleensä joukkuekaverille annetaan vauhtia mailalla omiin päin esimerkiksi, jos vastustaja pääsee vaaralliseen hyökkäykseen. Tässä tilanteessa Torontolla oli kuitenkin molemmat puolustajat pelin alla ja Montreal oli juuri kääntynyt kiekon kanssa omiin päin keskialueella.

Katso video tilanteesta alta tai täältä.

Sportsnet

@Sportsnet
The Toronto Maple Leafs announced that William Nylander will not return after leaving the ice during this play. 🫣

LUE MYÖS