Pittsburgh Penguinsin pitkäaikaisen supertähden ja kapteenin Sidney Crosbyn nykyinen 12-vuotinen ja 104,4 miljoonan dollarin arvoinen sopimus päättyy kesällä 2025.

Kiekkopiireissä on ihmetyttänyt runsaasti se, ettei Penguins saanut kesän kiinnitettyä pitkäaikaista kapteeniaan jatkosopimuksella. Tästä syystä ilmassa on leijunut jo huhuja 37-vuotiaan supertähtihyökkääjän kauppaamisesta muualle.

Crosby astui maanantai-iltana Las Vegasissa järjestetyssä NHL:n mediatapahtumassa lehdistön eteen korjaamaan huhupuheita.

– Ei, ei, Crosby vastasi suoraan The Athletic -sivuston mukaan, kun häneltä oli kysytty kauden 2024-25 pelaamista ilman jatkosopimusta.

– Olen todella optimistinen, että saamme sopimuksen valmiiksi. En vielä tiedä mikä päivä tarkalleen. Neuvottelut ovat olleet positiivisia. Tämä ei ole ollut millään lailla vaikea prosessi, joten olen optimistinen, että saamme sen aikaiseksi, Crosby jatkoi.

Crosby oli viime kaudella Penguinsin tehokkain pelaaja. Seuralegenda teki 82 ottelussa upeat 42 maalia ja 94 tehopistettä.

LUE MYÖS: