Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby, 37 , sopimusneuvotteluissa on paljon kysymysmerkkejä ilmassa. Kolminkertaisen Stanley Cup-voittajan nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen ja sentteri on käynyt agenttinsa kanssa neuvotteluita uudesta jatkosopimuksesta.

Vähäinen uutisointi asiaan liittyen herättää paljon kysymysmerkkejä, voiko Crosby olla sittenkin kauppatavaraa ensi kaudella? TSN:n toimittaja Travis Yost ei pidä kovinkaan todennäköisenä, että Penguinsin seuralegendaa kaupattaisiin, mutta ei myöskään poissulje sen mahdollisuutta.

Pittsburghilla on takana kaksi kautta, jolloin se on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle, eikä joukkueelta odoteta isoja harppauksia parempaan myös tulevallakaan kaudella. Viime kaudella Penguins kauppasi pois toisen tärkeän pelaajansa Jake Guentzelin Carolinaan, joka vahvasti antoi ymmärtää, että joukkue on aloittanut uudelleen rakentamisensa. Jos Crosbyn uuden sopimuksen kirjoittaminen venyy, voi hänelläkin olla haluja lähteä tavoittelemaan neljättä mestaruutta uuteen ympäristöön ja palata myöhemmin takaisin Pittsburghiin.

Penguinsin GM Kyle Dubaksella on erinomainen mahdollisuus hankkia arvokkaita palasia uudelleen rakennusta varten kauppaamalla Crosby, mutta huomattavasti todennäköisempää on, että hänen uusi sopimus julkaistaan tulevina viikkoina.

LUE LISÄÄ