TPS on solminut kolmen ottelun vuokrasopimuksen hyökkääjä Elias Koposen kanssa. Koponen saapuu paikkaamaan TPS:n loukkaantumissumaa.

Koponen, 22, pelaa TUTO Hockeyn riveissä. Hän on tehnyt alkukaudella neljään otteluun pisteet 5+1 ja jakaa parhailaan Mestiksen maalipörssin piikkipaikkaa.

– Loukkaantumisten myötä jouduimme reagoimaan tilanteeseen, sillä sekä Liigan että U20-joukkueiden kokoonpanot ovat vajaalla. On hyvä, että saimme ulkopuolisen vahvistuksen tähän hetkeen. Hienoa että saimme hänet ja hän oli valmis liittymään heti joukkueeseen, kommentoi TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama seuran tiedotteessa.

Liigassa Koponen on edustanut aiemmin KalPaa, jonka riveissä tilille on kertynyt 73 ottelua tehopistein 12+12=24.

Lukuisat loukkaantumiset riesana

TPS sai huonoja uutisia lauantain KalPa-ottelussa, kun Aidan Dudas, Casimir Jürgens sekä Topias Haapanen loukkaantuivat. Heistä Dudas on näillä näkymin viikkoja poissa, mutta tarkempi paluuaikataulu selviää jatkotutkimusten jälkeen. Jürgens on sivussa useamman viikon ja Haapasen tilannetta tarkkaillaan päivittäin.

TPS sai myös hyviä uutisia. Aiemmin loukkaantuneet Viljami Marjala, Max Lindroth sekä Adam Werner olivat tiistaina mukana joukkueharjoituksissa. Heidän pelikuntonsa arvioidaan ottelupäivänä.

TPS:n riveistä sivussa on myös Petrus Palmu, joka palaa kehiin vasta marraskuun maajoukkuetauon jälkeen.

LUE MYÖS