TPS on solminut kahden kuukauden mittaisen pätkäsopimuksen hyökkääjä Markus Nenosen kanssa.

Nenonen, 31, on pelannut Liigassa kaikkiaan yli 600 ottelua edustaen JYPiä, Sportia, Tapparaa ja HPK:ta. Hän on Suomen mestari HPK:sta keväältä 2019. Nenonen on tehnyt parhaalla Liiga-kaudellaan 18 maalia ja yltänyt viime vuosina lähes säännöllisesti yli 15 maaliin per kausi.

Viime kauden Nenonen aloitti HPK:ssa, jossa hän pelasi 42 ottelua tehopistein 7+12=19. Loppukaudeksi hän siirtyi SHL:ään IK Oskarshamniin, jossa hän sai tililleen 14 runkosarjaottelua pistein 2+1 ja seitsemän putoamiskarsintaottelua ilman tehopisteitä.

TPS on kärsinyt loukkaantumisista hyökkäysosastollaan ja tarvitsi rosteriin lisää laajuutta.

– Löydettiin pelaaja tuomaan leveyttä, tässä kohtaa pätkäsopimuksella. Neuvottelujen myötä selvisi, että hän on valmis tarttumaan nopealla aikataululla haasteeseen, ja hän liittyy heti joukkueen vahvuuteen, toteaa TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama seuran tiedotteessa.

– Tosi hyvät fiilikset. Siisti päästä Turkuun ja osaksi Tepsiä. Hyvä haaste ja näytönpaikka itselle. Uusi ympäristö ja uudenlainen tilanne. Tuossa kun on ilman seuraa ollut ja treenannut, niin on kyllä hienoa päästä myös joukkueen arkeen mukaan. Asiat tapahtuvat välillä nopeasti, kun on yhteiset intressit ja olen erittäin innoissani ja toivottavasti pääsee nopeasti pelaamaan, Nenonen toteaa.

HC TPS

@HCTPS
Markus Nenonen TPS-paitaan 2 kuukauden sopimuksella. Nenonen liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi. Tervetuloa! 🖤🤍

Lue lisää: hc.tps.fi/nenonen-tps-pa…

#HCTPS #Turku #Liiga

LUE MYÖS