Liiga-kautensa mollivoittoisesti avannut TPS saa kolme huippuvahvistusta keskiviikon otteluunsa sarjan jumbojoukkue HPK:ta vastaan.

Kaikista alkukauden kuudesta runkosarjapelistä sivussa ollut joukkueen ykköstähti Viljami Marjala pelaa illan kierroksella kauden ensimmäisen Liiga-ottelunsa. Viime kauden parhaaksi tulokkaaksi valitun hyökkääjän paluu on turkulaisille kaikki kaikessa, iskihän 21-vuotias tähti viime kaudella tehot 17+23=40.

TPS:n sairastuvalta kantautui muitakin hyviä uutisia, sillä myös ykkösmaalivahti Adam Werner sekä tähtipuolustaja Max Lindroth tekevät paluun pelaavaan kokoonpanoon.

Turkulaisten alkukausi on ollut loukkaantumisten saralla karmea. Sivussa ovat tällä hetkellä pitkäaikaspotilaiden Petrus Palmun ja Markus Odenin lisäksi tuoreimpiä lasaretin puolelle pudonneet Aidan DudasCasimir Jürgens ja Lukas Wernblom.

TPS on kerännyt alkukauden kuudesta ottelustaan vain kaksi voittoa. Illan vierasjoukkue HPK on onnistunut puolestaan nappaamaan viidestä ottelustaan ainoastaan yhden voiton, kun se kaatoi Sportin voittomaalikilpailussa.

LUE MYÖS: