HIFK:n riveissä tehokkaan alkukauden pelanneen ykkössentteri Jori Lehterän lauantaisesta loukkaantumisesta on tipahtanut uutta tietoa.

Lauantain Pelicans-ottelussa saman kohtalon koki myös ykkösmaalivahti Roope Taponen, joka loukkasi Lehterän tavoin itsensä ottelun toisessa erässä.

HIFK:n urheilujohtaja Janne Pesosen mukaan helsinkiläiset ovat kuitenkin selviämässä kaksikon loukkaantumisista säikähdyksellä.

– Seuraamme (Taposen ja Lehterän) tilannetta päivä päivältä. Tämän hetken tiedoilla ne eivät ole pitkäaikaisia loukkaantumisia, Pesonen avasi tilannetta Helsingin Sanomille.

Pesonen kommentoi samalla Iltalehden taannoisia väitteitä siitä, että useat Liiga-seura olisivat tarjonneet sopimusta uransa viime kauteen HIFK-paidassa päättäneelle maalivahti Niko Hoviselle. Pesonen ei suoralta kädeltä kieltänyt MM-kultaleijonaan kohdistuneita kosiskeluja.

– Mahdoton sanoa tällä hetkellä, kun loukkaantumistilanne ei ole se. Tällä hetkellä en voi kommentoida siihen mitään. Tämän hetken tiedoilla ei ole mitään syytä siihen, Pesonen naulaa.

HIFK jatkaa kauttaan keskiviikkona kotiottelulla KooKoota vastaan.

LUE MYÖS: