Pittsburgh Penguinsin Jesse Puljujärvi on saanut harjoitella pitkästä aikaa kesän terveenä, mikä on näkynyt selvänä otteiden parantumisena sekä itseluottamuksena entisen NHL:n nelosvarauksen otteissa alkukauden aikana.

Kaksi runkosarjaottelua joukkueensa kolmesta pelannut ”Pulju” keräsi kauden toisen syöttöpisteensä tiistain vastaisena yönä Penguinsin haettua 6-3-vierasvoiton Montreal Canadiensista.

Sportsnet Pittsburghin NHL-asiantuntijat Jay Caufield ja Tyler Kennedy kehuivatkin suomalaisen alkukauden esityksiä estoitta.

– Hän oli se pelaaja, joka teki eron vastustajaan. Tapa, jolla hän tuli peliin ja teki vaikutuksen… sitä oli ilo seurata, Caufield kehui 26-vuotiasta suomalaista.

– Ollakseni rehellinen olen edelleen yllättynyt siitä, ettei hän pelannut edellisessä ottelussa, Caufield jatkaa viitaten hyökkääjän edellisottelun katsomokomennukseen.

Myös Kennedy on samoilla linjoilla kollegansa kanssa.

– Nyt hän näyttää, miksi hän oli ensimmäisen kierroksen varaus ja että hän pystyy pelaamaan tässä liigassa ja tekemään täällä tulosta, Kennedy komppasi.

– Hän sopii hyvin yhteen Drew O’Connorin ja Lars Ellerin kanssa. Heidän kemiansa toimii, eikä heitä pitäisi erottaa toisistaan. Puljujärven kuuluu pelata seuraavassakin pelissä, Kennedy jatkaa.

LUE MYÖS: