Perjantain Liiga-kierroksella nähtiin todella erikoinen ottelu JYPin ja HIFK:n välillä.

HIFK lähti otteluun kovalla sykkeellä ja paineli ensimmäisessä erässä 4-0 johtoon. Kaikki neljä maalia syntyivät reilun neljän minuutin sisällä toisistaan.

Toisessa erässä oli JYPin vuoro pöllyttää verkkoja. Jyväskyläläiset tykittivät vajaassa kahdessa minuutissa kolme maalia ja nousivat vielä tasoihin ennen erän puolta väliä.

Lopulta HIFK vei vauhdikkaasta ottelusta voiton jatkoajalla numeroin 6-5.

Jori Lehterä jatkoi ottelussa alkukauden huimaa pistetahtiaan. Hän keräsi ottelussa kolme syöttöpistettä ja sentteri on nyt kerännyt 18 otteluun tehot 5+28=33. Tällä tahdilla Lehterä olisi iskemässä runkosarjassa käsittämättömärt 110 tehopistettä.

Liigan yhden kauden piste-ennätys on Kari Jalosen nimissä. Hän iski kaudella 1986-87 Kärpissä komeat 93 tehopistettä.