JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Juuso Pullin kanssa. Sopimukseen sisältyy 3.11. saakka kestävä koeaika.

Kouvolalaislähtöinen Pulli, 33, pelasi viime kaudella Liigassa HPK:n riveissä, jossa hän kirjautti 41 otteluun pisteet 2+3. Tällä kaudella Pulli ei ole pelannut missään, mutta hän on harjoitellut aktiivisesti Jyväskylässä.

– Kevät, kesä ja syksy tullut treenattua aktiivisesti terveenä. Elokuusta asti olen päässyt säännöllisesti harjoittelemaan Jyväskylässä ryhmässä, jossa meillä on ollut mukana myös muita samassa tilanteessa olevia jyväskyläläisiä pelaajia. Pelivalmius on hyvä, Pulli kertoo JYPin tiedotteessa.

Pulli on pelannut Jyväskylässä myös aiemmalla urallaan, kausina 2011-17. Hän pelasi tuolloin JYPin lisäksi JYP-Akatemiassa Mestistä sekä JYPin U20-joukkueessa. Liigassa Pulli on pelannut yhteensä 290 runkosarjaottelua (18+32=50) sekä 34 pudotuspeliä (2+2) edustaen JYPin ja HPK:n lisäksi Sportia, Ilvestä ja Tapparaa.

– Omilla vahvuuksilla tulen mukaan joukkueeseen. Jämäkkää puolustamista ja aktiivista pelaamista. Vahvuuksilla pyrin auttamaan joukkuetta voittamaan – mä haluan voittaa, Pulli naulaa.

– Tosi hienoa palata kotiin. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Ei muuta kuin tulta kohti, Pulli lopettaa.

Pulli on pelannut urallaan myös Itävallassa, Tanskassa sekä Sloveniassa.

LUE MYÖS