Boston Bruins ja tähtivahti Jeremy Swayman ovat ajautuneet julkiseen ja kiusalliseen sopimusriitaan, jossa hyötyjäksi on nousemassa varavahti Joonas Korpisalo.

The Athletic -sivuston tietojen mukaan Swayman ja Bruins sopimusneuvottelut eivät ole tuottaneet tulosta. Linus Ullmarkin lähdettyä Bruinsin ykkösvahdin viitan täysin itselleen saanut Swayman on yhä ilman sopimusta, eikä miestä ole nähty harjoitusleirillä.

Bruinsin puheenjohtaja Cam Neely avautui maanantaina poikkeuksellisen rajusti Swaymanin tilanteesta. Kiekkopomo ei halunnut paljastaa Swaymanin leirin palkkapyyntöä, jonka on uskottu olevan melko epärealistinen.

– En halua mennä siihen, mitä hän pyytää, mutta sen tiedän, että hänenä minulla olisi ollut 64 miljoonaa syytä pelata nyt, Neely tilitti The Athletic -sivustolle.

The Athleticin mukaan Swaymanille on tarjottu 64 miljoonaa dollaria kahdeksasta vuodesta.

Swaymanin ja Bruinsin umpikuja on avaamassa huipputilaisuutta Korpisalolle, joka saapui kesällä Ottawa Senatorsista. Korpisalo on nimetty aloittavaksi maalivahdiksi Bruinsin runkosarja-avaukseen ensi viikon tiistaina.

– Se, miten hyvin harjoitusleiri on mennyt ja miten hyvin Korpisalo on pärjännyt, tarkoittaa juuri nyt sitä, että hän tulee olemaan meidän aloittava maalivahtimme kauden avausottelussa, Bruinsin päävalmentaja Jim Montgomery paljasti.

LUE MYÖS: