HPK:sta potkut saanut Matias ”Maso” Lehtonen, 36, on löytänyt uuden pestin.

Lehtonen liittyy MTV:n Mestis-lähetysten asiantuntijatiimiin. Hänet nähdään tositoimissa studiossa ensimmäistä kertaa jo huomenna tiistaina kello 18:00 alkaen Jokerien ja Hermeksen välisessä ottelussa. Kamppailu on katsottavissa MTV Katsomosta sekä MTV Sub -kanavalta.

Lehtonen työskenteli Mestiksessä päävalmentajana vuodet 2017-2023. Hän luotsasi ensin neljä kautta Ketterää ja sen jälkeen kaksi kautta RoKia. Lehtonen voitti Ketterässä kaksi Mestiksen mestaruutta ja RoKissa kaksi pronssia.

– Halusin lähteä mukaan MTV:n Mestis-tiimiin, koska laji ja sarja kiehtovat todella paljon. Mestis on aliarvostettu sarja ja osalle suomalaisista kiekkofaneistakin vähän tuntematon kärkipelaajien jälkeen. Itselle Mestis on äärimmäisen rakas sarja, jota tulee seurattua paljon. Haluan omalla panoksellani olla nostamassa Mestistä ihmisten tietoisuuteen ja uskon, että pystyn kertomaan paljon asioita myös taustoista. Olen innostunein mielin lähdössä mukaan huipputiimiin, jossa kaikista huokuu intohimo duunia ja Mestistä kohtaan, Lehtonen kertoo MTV:n tiedotteessa.

Lehtonen aloitti HPK:n päävalmentajana viime kaudella. Hän sai seurasta potkut syyskuussa.

LUE MYÖS