Colorado Avalanchen nihkeä alkukausi sai jatkoa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä, kun joukkue hävisi kotonaan Boston Bruinsille lukemin 3-5.

Colorado majailee koko NHL:n jumbona tällä hetkellä. Se on hävinnyt kaikki neljä otteluansa varsinaisella peliajalla maalieron ollessa 13-25.

Tappiosta huolimatta Mikko Rantanen oli tehokkaalla pelipäällä iskien pisteet 1+2, osallistuen joukkueensa kaikkiin maaleihin. Rantanen on tehnyt tämän kauden neljään otteluun tehopisteet 4+3 ja hän on joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja Cale Makarin (1+7) jälkeen.

Yksi Avalanchen ongelmista on ollut maalivahtipeli, nimittäin omiin joukkue on päästänyt 8, 6, 6 ja nyt 5 maalia. Venäläinen Aleksandr Georgijev on aloittanut jokaisen ottelun ja hänen tilastonsa ovat karmeat 80% sekä 5,79. Kahdessa ottelussa Justus Annunen on tullut kesken pelin maalille ja hänen tilastonsa ovat niin ikään karut 76,5% ja 4,69. Colorado nappasi viime viikolla siirtolistalta Kaapo Kähkösen, mutta hän ei ole ollut vielä kokoonpanossa.

Coloradon riesana ovat myös useat loukkaantumiset, kun sivussa ovat Artturi Lehkonen, Jonathan Drouin, Devon Toews sekä pitkäaikaispotilas Gabriel Landeskog. Lisäksi Valeri Nitshushkin on pelikiellossa.

Näet Rantasen maalin alta tai täältä.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Just how we drew it up 🖍️

#GoAvsGo

LUE MYÖS