Ottawa Senatorsin maalivahtitilanne on ollut suuri puheenaihe Kanadan pääkaupungissa.

Senators on joutunut pärjäämään edelliset neljä ottelua ilman ykkösvahti Linus Ullmarkia, joka kärsi loukkaantumisen viime viikolla. Senaattorien maalilla on nähty Ullmarkin poissaollessa Anton Forsberg sekä Mads Søgaard, joka tosin loukkaantui nyt viikonloppuna.

Ullmark palasi vastikään takaisin Senatorsin harjoituksiin ja miehen uskottiin pystyvän pelaamaan Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä, kun Senators kohtaa Utah Hockey Clubin.

Toisin kuitenkin kävi.

Senatorsin päävalmentaja Travis Green sanoi lehdistölle tiistaina, että Forsberg on tolppien välissä Utahia vastaan ja Ullmark seuraa ottelun katsomosta. Greenin mukaan Senators on nostanut suomalaisen Leevi Meriläisen AHL:stä kakkosvahdiksi illan otteluun.

Meriläinen on pelannut tällä kaudella farmissa kolme ottelua torjuntaprosentilla 85,2. Kärpistä Pohjois-Amerikkaan ponnistanut 22-vuotias maalivahti on pelannut urallaan kaksi NHL-ottelua torjuntaprosentilla 87,8.

TSN 1200 Ottawa

@TSN1200
Travis Green has announced Forsberg starts tonight. Ullmark will not back up and Leevi Merilainen has been called up from Belleville.