Winnipeg Jets jatkaa kolmen ottelun jälkeen voittojen tiellä NHL:ssä. Se kukisti edellisessä ottelussa Minnesota Wildin jatkoajalla 2-1.

Jetsin tasoitusosuma herätti huomiota, sillä se oli melkoisen harvinaislaatuinen. Joukkue tasoitti ottelun ilman maalivahtia pelatessaan ensimmäisen erän lopulla. Kun kellossa oli jäljellä 2,9 sekuntia, Jets sai hyökkäyspään aloituksen ja otti maalivahdin pois. Adam Lowry voitti aloituksen ja Mark Scheifele latasi kiekon maaliin.

Jetsin temppu löi somekansan ällikällä.

– Miten?!?

– Epätodellista.

– 99,9 prosentin todennäköisyydellä tuo ei ikinä onnistu.

Jääkiekossa harvemmin vedetään maalivahti pois noin aikaisessa vaiheessa, puhumattakaan siitä että temppu tuottaa tulosta. Tässä tapauksessa Jetsillä ei ollut riskiä siitä, että Wild iskisi kiekon tyhjiin, sillä peliaikaa oli jäljellä niin vähän.

X:ssä ihasteltiin Jetsin tempausta. Vastaavaa toivottaisiin näkevän jatkossa enemmänkin.

– Joukkueiden pitäisi tehdä näin enemmän.

– En tiedä miksi tätä ei ole käytetty enemmän. Olen usein ajatellut että erityisesti ylivoimalla tätä kannattaisi käyttää.

– Olen ihmetellyt miksi joukkueet eivät tee tätä useammin hyökkäyspään aloituksissa viimeisillä sekunneilla, missä tahansa erässä.