Montreal Canadiensin järkälemäinen puolustaja Arber Xhekaj teloi kaksi Ottawa Senatorsin tähtipelaajaa sairastuvalle keskiviikkoyönä pelatussa harjoitusottelussa.

23-vuotias Xhekaj taklasi toisessa erässä omalla siniviivalla kovaa kiekotonta Senatorsin hyökkääjää Tim Stützlea, joka sai taklauksen yhteydessä mailasta osuman pään alueelle ja loukkaantui.

Senatorsin kapteeni Brady Tkachuk hyökkäsi nopeasti Xhekaj’n kimppuun ja alkoi jakamaan nyrkki-iskuja 193-senttiselle ja 108-kiloiselle kanadalaisjärkäleelle. Tappelu muuttui lopulta painiksi ja miehet rysähtivät yhdessä jään pintaan.

Xhekaj sai ulosajon estämisestä ja kahden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta. Senators tiedotti hetkeä myöhemmin, etteivät Stützle ja Tkachuk palaa otteluun loukkaantumisten takia.

Ulosajo oli Xhekaj’lle jo toinen peräkkäisessä ottelussa. Viime pelissä Toronto Maple Leafsia vastaaan kanadalainen hyökkäsi Patrik Lainetta polvitaklanneen Francis Pare’n kimppuun ja lensi pihalle.

Senators voitti pelin lukemin 4-3. Canadiensin suomalaishyökkääjä Oliver Kapanen teki yhden maalin ottelussa.

Näet Xhekaj’n ulosajoon johtaneen tilanteen klikkaamalla tästä.